S Lomnicí si PSK Liberec poradil

14.12.2009 07:32

HC Lomnice nad Popelkou - PSKLiberec 3:5 (1:2; 2:3; 0:0)

Do utkání vstoupili lépe hosté a  svým dobrým bruslením si vytvářeli spoustu brankových příležitostí a dvě z nich také využili a dostali se tak do dvoubrankového vedení.To mohli ještě zvýšit a pojistit si zápas již v první třetině,ale udeřili naopak domácí,kteří po chybě obrany snížili 5 vteřin před koncem první třetiny na rozdíl jedné branky.

Tento gól do šatny hostující tým zaskočil a toho využívají hráči Lomnice a otáčejí scóre a začínají mít navrch.Poté však přichází nedisciplinovanost domácích, kterou spravedlivě trestá rozhodčí Lorenčík a hostující PSK mají krátce po sobě dvakrát výhodu dvou hráčů v poli a obě dvě přesilovky využívají a znovu strhávají vedení o jednu branku na svoji stranu.V poslední minutě 2.třetiny po pěkné kombinaci přidává svoji druhou branku v zápase Vozák a hosté opět vedou o dvě branky.

Ve třetí třetině domácí mohutně útočí,ale vše končí u brankáře Kysilky a když ani domácí brankář Skákalík nepouští žádný gól,končí tato třetina bezbrankovou remízou a po zásluze si tři body odvážejí PSK Liberec.

Poslední letošní zápas sehrají PSK Liberec v neděli 20.12.09 od 19:00 hod.ve Svijanské aréně proti HC Frýdlant.

Branky: 20. Martinec (Kožnar), 21. Hrabal (Zeman, Berka), 29. Kožnar (Semecký, Zeman) - 4. Vozák (Černý), 10. Šebesta (Vozák), 33. Číž (Černý), 34. Maděra (Baran), 40. Vozák (Černý, Ubry)

Rozhodčí: Lorenčík – Záruba, Bosák

Vyloučení: 8:8 navíc Vozák (PSK)10 minut

Využití: 1:2

Oslabení: 0:0

Diváci: 140