PSK vykostil Predátory

01.12.2010 10:48

V krajském hokejovém přeboru dokázal PSK Liberec připravit vedoucím Predátorům první porážku v soutěži. A to dokonce na jejich ledě.

Hosté z Liberce začali dobře a v 7. minutě se ujali vedení po střele Černého. Pak se však dostali ke slovu domácí, kteří kvalitním pohybem přehrávali hostující a třemi góly otočili vývoj zápasu. Proto si byli jistí a hráli v pohodě. Liberečtí se však nevzdávali a dál bojovali i proti dost nečisté hře domácích. To přineslo úspěch a po dvou gólech z hole Malinského a jedné trefě opět Černého se dostali znovu do vedení.

Jistota domácích byla ta tam a najednou byli poloviční. Rozhodující chvíle přišla ve 43. minutě, kdy Číž vyslal krásnou dlouhou přihrávkou do samostatného nájezdu Barana, a ten se nemýlil (3:5). Tento fakt domácí těžce nesli a přidali další nečisté zákroky. Po jednom takovém dokonce praskl ochranný obličejový štít hostujícímu Maděrovi. Vše však hlavní rozhodčí trestal, a tak hráči Lípy dohráli zápas v oslabení.

Přesto se ještě pokusili o power-play, ale do odkryté branky vstřelil svůj druhý gól v zápase Baran. Hosté jsou tak prvním týmem, který porazil HC Českou Lípu.

Fotky ze zápasu:


Detaily o utkání ->