PSK Liberec - Philadelphia Flyers

01.04.2010 00:01

Aprílový článek...

Připravili jsme pro naše fanoušky další překvapení. Na začátku příští sezóny si zahraje tým PSK Liberec proti borcům z NHL, konkrétně proti týmu Philadelphia Flyers.

O tomto víkendu byl Jaroslav Kolařík s manželkou, na jarních nákupech ve Philadelphii a při té příležitosti navštívil nedělní utkání Atlantické divize New Jersey Devils vs. Philadelphia Flyers. V tomto zápase zvítězila Philadelphia 5:1 a získala cenné body potřebné pro postup do PLAY-OFF ve Východní konferenci.

Jaroslav Kolařík jednal po zápase s generálním manažérem Philadelphie Paulem Holmgrenem a dohodli se na přípravném utkání v Liberci. Výsledek jednání hodnotil pozitivně i hlavní trenér Peter Laviolette, který pogratuloval týmu PSK k vítězství v Libereckém kraji a považuje si za čest se s námi na začátku příští sezóny utkat.

V týmu působí jediný čech, obránce Lukáš Krajíček, ovšem tým intenzivně jedná s Jaromírem Jágrem, který by se v případě dohody mohl již v Liberci objevit.

Kapitán PSK Liberec Karel Ubry dostal již od kapitána Philadelphie Mika Richardse SMS zprávu, že se na utkání tým těší a doufá, že nás potrápí...