Hokejisté PSK Liberec udeřili čtyřikrát v samém závěru utkání

11.11.2010 09:15

Další utkání krajského hokeje proti sobě svedlo loňské vítěze Libereckého a Středočeského kraje. Domácí zdramatizovali zápas v poslední třetině, ale Liberečtí udeřili v posledních deseti minutách čtyřikrát a odvezli si pod Ještěd tři body.

Lépe začali domácí, kteří dobře využívali velkého kluziště Tesla arény. Opět však zasáhl spolehlivý Pyrochta, a tak jedinými střelci v první třetině jsou liberečtí Černý a K. Šebesta. Druhá třetina byla rozkouskována častými vyloučeními a oba týmy měly k dispozici dlouhé přesilovky pět na tři, ale obrany obou týmů zarputile bránily a brankáři za svá záda nepustili žádnou střelu. V 5. minutě třetí třetiny po chybě ve středním pásmu překonali domácí brankáře PSK. A bylo 1:2.

Na to zareagoval hostující trenér Kolařík oddechovým časem a stažením sestavy na dvě pětky. To přineslo zvýšenou aktivitu hostů a během tří minut vstřelili Měrtl, Maděra a Šebesta H. tři branky a rozhodli tak o tom, že si liberečtí hráči odvezli všechny body z pražského ledu. Zajímavá byla branka Měrtla, který vytvořil z domácích statisty a sám mezi nimi jezdil v útočném pásmu, až si vytvořil gólovou šanci a zavěsil. Domácí pak ještě v závěru korigovali výsledek, ale vzápětí odpověděl svým druhým gólem H. Šebesta.


Detaily o utkání ->