PSK využilo svého ledu k výhře

23.12.2010 08:09

K dalšímu utkání krajského hokejového přeboru mužů zavítal do Svijanské arény Jičín jako domácí tým. Krajský hokejový přebor v Liberci: HC Jičín - PSK Liberec 2:5 (1:1, 0:2, 1:2)

PSK Liberec ve snaze odčinit předchozí prohru s posledním Frýdlantem se zakousl do svého soupeře a jednoznačně ho přehrával. Bohužel už ne, co se týče skóre. První dokonce vstřelili branku Jičínští, ale již za devět vteřin vyrovnal Malinský. Druhá třetina už byla o poznání vyrovnanější, ale góly dávali jen liberečtí střelci Černý a Měrtl.

Na začátku třetí třetiny ale utkání zdramatizoval Mizera a PSK měl náskok jen jedné branky. V této fázi hry držel šance na vítězství svými spolehlivými zákroky brankář PSK Záruba. Až necelé čtyři minuty před koncem uklidnil Liberecké svým parádním zakončením po samostatném úniku Šostý a čtyři vteřiny před sirénou ještě zvýšil na 5:2 Šebesta K.

PSK si připsal další tři body a udržel si druhé místo v tabulce, což jistě ocenila i věrná fanynka Dáša Tůmová, která ještě nevynechala žádný domácí zápas hráčů PSK Liberec.


Detaily o utkání ->