Hokejisté PSK ztratili dobře rozehraný duel s Bohemians

23.02.2011 11:49

Do posledního utkání nadstavby hokejového přeboru nastupovali hosté s vědomím jistoty účasti v semifinále a možná proto nebyla jejich obrana tak pevná jako v jiných zápasech. Nakonec podlehli Bohemians po prodloužení.

Bohemians Praha - PSK Liberec 6:5 pp (1:1, 1:3, 3:1,1:0 )

A tak jen díky brankáři PSK Jínovi skončila první třetina remízou 1:1. Ve druhé třetině se již hosté snažili mnohem více a probudili se i střelci. Po využití dvou nabídnutých přesilových her a po perfektní kombinaci dua Kapoun - Šebesta vedl PSK nadějně 4:2. A když na začátku třetí třetiny vymetl šibenici střelou od modré Šorejs, zdálo se, že je o osudu zápasu rozhodnuto.

Hostující hráči poté začali hrát opět uvolněně jako v první třetině, což domácí nemilosrdně trestali třemi góly během tří minut, kdy po chybách Libereckých jezdili prakticky osamoceně na brankáře. Zápas tedy dospěl k prodloužení a zmar týmu PSK byl dokonán po 42 vteřinách hry vlastním gólem a bod navíc si tak připsali hráči Bohemians Praha.

K prvnímu semifinálovému utkání pojede tým PSK 5. března k jednomu z tria Frýdlant, Česká Lípa, Jičín. Odveta je naplánována hned na druhý den 6. března. Soupeře jim určí předkolo play-off hrané o víkendu 26. - 27. února.


Detaily o utkání ->