Hokejisté PSK Liberec nezvládli nájezdy

02.02.2011 17:55

 Ve 3. kole nadstavby krajského hokeje podlehl tým PSK Liberec pražským Bohemians. Ale bylo to až po samostatných nájezdech, takže bod za plichtu má a je stále v čele soutěže.

PSK Liberec - TJ Bohemians Praha 3:4 sn (1:1, 1:1, 1:1; 0:0 - 2:3)

Domácí tým začal o poznání vlažněji než soupeř, a proto si hosté ze začátku vytvořili mnohem více šancí. Vše ale spolehlivě pochytal brankář PSK Záruba, a tak udeřilo na druhé straně. Hostujícího brankáře propálil Kuba Šebesta. Hosté se však nadále tlačili před branku domácích a jejich snaha byla odměněna vyrovnávací brankou. Do druhé třetiny nastoupili hráči PSK s větší zodpovědností a srovnali s hosty krok.

Třetí třetina pokračovala ve stejném duchu, a když domácí neproměnili několik vyložených šancí, přišel 5 minut před koncem po chybě obrany trest z hole Schuberta. Dvě minuty před koncem zápasu byl vyloučen hostující hráč, na což domácí zareagovali oddechovým časem a následně odvolali brankáře. Při závaru před brankou se nejlépe zorientoval Maděra a poslal zápas do prodloužení.

V něm si ani jeden tým nevytvořil vážnější šanci, a tak přišly na řadu samostatné nájezdy. V nich, v sedmé sérii, rozhodl kapitán Bohemians Schubert.

Tým PSK Liberec si i přes ztrátu dvou bodů udržel první pozici, o kterou svede přímý souboj na hřišti HC Lomnice v neděli 6. února od 16.45 hodin.


Detaily o utkání ->